Waarom LearnaWhile?

LearnaWhile brengt jou de beste taalprogramma’s voor tijdens de zomer, speciaal voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Dus mocht jij nog geen plannen hebben voor aankomende zomer en zou je best wel eens een nieuwe taal willen leren of je huidige taalvaardigheden willen verbeteren, zoek dan niet verder!

Wij hebben een aantal kwalitatief goede en diverse programma’s geselecteerd van partners waar wij al een aantal jaar mee samenwerken. De groepen waar je in terechtkomt zijn internationaal en divers en de meeste mensen nemen deel aan de programma’s in hun eentje. Zo kom je dus gegarandeerd in contact met anderen, op een hele leuke manier.

1
Het beste advies voor dezelfde prijs

Wij van LearnaWhile willen maar 1 ding: jou helpen bij het kiezen van de taalvakantie die het beste bij jou past. En het mooie is, je betaalt hier helemaal niets extra’s voor. Wij werken samen met een aantal partners, waarbij exact hetzelfde tarief voor het taalprogramma, accommodatie, maaltijden en activiteiten wordt gerekend als wanneer je het direct zou boeken. Hier krijg je dus gratis een goede service voor terug, met hulp op maat, voor iedereen!

2
Alleen de beste scholen

LearnaWhile heeft door de jaren heen relaties ontwikkeld met verschillende partners in, met name, het Verenigde Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. Er is al jaren een zeer ruim aanbod van taalscholen die soortgelijke taalprogramma’s aanbieden en wij hebben er een studie van gemaakt om juist die partners te selecteren die iets extra’s bieden. Als je dan toch wat te kiezen hebt, kies dan voor de beste scholen. En dit hoeft helemaal niet duurder te zijn!

3
Leer en geniet

Het mooie van de door LearnaWhile geselecteerde programma’s is dat het educatieve element altijd wordt gecombineerd met sport en spel. Zo komen de taallessen terug tijdens de activiteiten. Een mooi voorbeeld is van een school die excursies organiseren, waarbij de jongeren op een interactieve manier (en educatief, zonder dat ze het doorhebben) meedoen. Met hun mobiele telefoon maken ze, in de desbetreffende taal, bijvoorbeeld een video-verslag van de excursie, erg leerzaam dus!

4
Vriendschappen voor het leven

Wat wij erg belangrijk vinden is dat je niet op een plek terechtkomt waar iedereen Nederlands spreekt. Wanneer je niet dezelfde taal spreekt, is de kans veel groter dat je actief de taal oefent die je aan het leren bent. En dat is natuurlijk geweldig. En aangezien iedereen van ongeveer dezelfde leeftijd is, zul je zien dat je mensen van allerlei nationaliteiten leert kennen, wat ook nog eens kan leiden tot lange vriendschappen. Dit is een van de mooiste aspecten van zo’n taalprogramma.

5
Veilig en verzekerd

Via LearnaWhile weet je 1 ding zeker: jouw boeking gebeurt veilig en volledig zonder zorgen. LearnaWhile is onderdeel van SurfaWhile, waardoor wij kunnen garanderen dat jullie de betaling via iDeal of Credit Card kunnen afronden. Verder heb je ook de optie om gebruik te maken van een annulerings- of reisverzekering, via de Europeesche. Aangezien de boeking via SurfaWhile loopt, zal deze ook vallen onder het GGTO garantiefonds. Je kunt de boeking zodoende met een gerust hart vastleggen.

6
Persoonlijke communicatie

Bij LearnaWhile gaat de communicatie in het Nederlands, wel zo handig! Wij doen de communicatie met de (buitenlandse-) partners en houden het zo makkelijk voor jullie. Ook de persoonlijke aandacht van onze service is iets waar we vaak voor worden geprezen. Via e-mail, telefoon of whatsapp, het maakt ons niet uit, wij zijn bereikbaar! Of het nou maandagochtend of zaterdagavond is, wij zijn altijd bereikbaar. Het is onze passie om jullie verder te helpen.