Over LearnaWhile

Bij LearnaWhile zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van taalreizen voor juniors tijdens de zomer. Wij bieden een product aan, waarbij de student kan kiezen uit 4 verschillende talen; Engels, Duits, Frans of Spaans. Alle programma’s zijn vergelijkbaar, en bevatten:

  • Groepen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar (verschilt per locatie)
  • Taallessen in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht
  • Verblijf in een gastgezin of residentie
  • Full Board; 3 maaltijden per dag
  • Activiteiten: zowel tijdens de week als tijdens het weekend, met veel interactiviteit en waar het leren van de taal centraal staat
  • Groepen met een goede mix van nationaliteiten
  • Een onvergetelijke ervaring

Wij vinden het erg belangrijk dat de studenten tijdens een of meerdere weken meer dan alleen de taal leren. Het gaat om de ervaring; het leren kennen van leeftijdsgenoten van over de hele wereld, het ervaren van een nieuw land en de ontwikkeling op persoonlijk vlak. Uiteraard zal een groot deel van de focus op het leren van de taal liggen, maar in al onze programma’s wordt er aan zoveel meer gedacht. En dat is wat onze aanpak zo doeltreffend maakt. Graag vertellen we hier je hier meer over, dus feel free om contact op te nemen. 

Persoonlijk

Hans van Mourik

Hans heeft in een verleden een taalcursus gevolgd in Kaapstad, Zuid-Afrika. Voor hem was dit de eerste ervaring dat hij alleen in het buitenland was. De bijzondere ervaringen die hij in dit land opdeed zijn altijd blijven hangen. De combinatie van het alleen in een ander land zijn, gecombineerd met de contacten met mensen met totaal verschillende achtergronden heeft hem enorm veel opgeleverd. ”Dit heeft mij zoveel gegeven in het leven, reizen is zo iets bijzonders, dat zou iedereen moeten ervaren”. Het idee om reizen aan te bieden, gecombineerd met sportieve en educatieve elementen was voor Hans de reden om in eerste instantie SurfaWhile, en later ook LearnaWhile te starten. 

Olmo van Beurden

Olmo heeft vroeger ervaren hoe waardevol het is om in het buitenland een taal te leren. Zeker op jonge leeftijd, gezien je veel meer leert dan alleen taalvaardigheden. In Australië heeft hij Engels geleerd, in Spanje Spaans. ”Tijdens deze avonturen heb ik geleerd over culturen, gewoontes, mensen, reizen, respect, sociale omgang en nog veel meer”. Dit zijn zulke waardevolle tijden geweest, iets wat Olmo ook graag overbrengt aan anderen. Vanuit die gedachte is hij ooit begonnen met SurfaWhile, en met succes. ”Het toegankelijk maken van taalvakanties voor jongeren vind ik iets geweldigs, met zo’n buitenlandervaring kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!”