Spaanse taalcursus in Valencia

 

Deze taalreis in het kort

23 juni – 17 augustus 2019
Internationale groep, 14 – 17 jaar
Max. 10 studenten per klas
Grootte taalschool: L
Historisch schoolgebouw
Verblijf in een gastgezin of de residentie
Bekijk video

Spaans leren in Valencia, Spanje

Valencia, gelegen aan de oostkust van Spanje, is een erg populaire bestemming tijdens de zomer en dat is natuurlijk niet zonder redenen. Het weer is er heerlijk, de stad ligt aan zee en beschikt over een heerlijk strand. Samen met een aantal andere internationale studenten, allemaal van dezelfde leeftijd, zul je een of meerdere weken Spaans leren, deelnemen aan leuke activiteiten en helemaal opgaan in de Spaanse stijl van leven. 

De taalschool is gelegen in een prachtig gebouw, waar de studenten een eigen gedeelte krijgen waar de lessen plaatsvinden. De klaslokalen grenzen aan een patio, zodat er op z’n tijd ook van de zon genoten kan worden. Voor de leerlingen is Valencia een geweldige plek; een grote stad waar ze toch een hele veilige en onbezorgde tijd tegemoet zullen gaan, waar er ook nog veel geleerd wordt.

Prijzen & Boeken

 

Over deze taalvakantie

 
De taalreis
Weekoverzicht
De taalschool

De taalreis

 • Valencia wordt ook wel ‘de sinaasappelstad’ genoemd, verwijzend naar de talloze sinaasappelbomen die deze stad (o.a.) zo mooi maakt. Voor juniors is Valencia een aangename bestemming om een aantal weken door te brengen. De taalschool heeft jaren van ervaring en dat komt ook terug in het programma, waar Spaanse les en activiteiten op een leuke manier manier worden afgewisseld. En een van de voordelen van Valencia is dat de studenten kunnen kiezen voor verblijf in een gastgezin of in de residentie.
 • Ervaring: letterlijk elke dag worden er activiteiten georganiseerd voor de juniors (waar zondag optioneel is) en naast de de studenten hier ook weer veel leren, is hierdoor het groepsgevoel heel goed. Dit is voor velen toch wel dé ervaring die ze bij blijft staan.
 • Highlights: de cursus is voor studenten van 14 t/m 17 jaar en hierdoor kan bijna iedereen met elkaar omgaan. De school heeft speciaal voor deze leeftijdsgroep coördinatoren in dienst die er op zullen toezien dat iedereen een zo goed mogelijke tijd heeft.

Weekoverzicht

  Ochtend Middag/avond
Zondag   Aankomst in Valencia, ga naar accommodatie
Maandag Taaltest en Spaanse les Quiz in Valencia, gezamenlijk eten
Dinsdag Bezoek City of Arts and Sciences Spaanse les
Woensdag Spaanse les Strand en spel
Donderdag Bezoek voetbalstadion + fietstour Spaanse les
Vrijdag Spaanse les Let’s go Bowling + Bioscoop
Zaterdag Excursie naar Peñíscola Excursie naar Peñíscola
Zondag Excursie Bioparc (optioneel) Excursie Bioparc (optioneel)

De taalschool

 • De School: het 153-jaar oude schoolgebouw (het historische Palacio de los Fernández de Córdova) is een van de absolute hoogtepunten van deze ervaring. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een mooie patio, waar de juniors een eigen deel hebben (afgesloten van de rest van de studenten).
 • Spaanse Lessen: de lessen worden gegeven op alle taalniveau’s en de groepen (max. 10 leerlingen) worden express klein gehouden, zodat alle studenten de aandacht krijgen die ze verdienen. Deze aanpak werpt duidelijk z’n vruchten af. 
 • Niveau: de meeste studenten hebben geen tot ‘een beetje’ ervaring met Spaans, maar uiteraard zijn ook studenten die al beter Spaans spreken welkom.
 • Startdata 2019: 23 juni, 30 juni, 07 juli, 14 juli, 21 juli, 28 juli, 04 augustus en 11 augustus.
Taallessen
Slapen en Eten
Activiteiten

Taallessen

 • Docenten: De Spaanse leraren zijn allemaal ervaren in het werken met juniors. Naast het lesgeven, zullen ze tevens een extra oogje in het zeil houden om er zeker van te zijn dat iedereen het optimaal naar z’n/haar zin heeft.
 • De lessen: Tijdens de lessen zal de nadruk liggen op communicatie. Uiteraard zal de grammaticca hier niet bij ontbreken, met het spreken en luisteren wordt extra veel geoefend. De studenten zullen worden aangemoedigd om voldoende zelfvertrouwen te kweken om veel te spreken tijdens hun tijd in Valencia. 
 • Taaltest: Op de eerste maandag in Valencia zullen de studenten een taaltest doen, waarna ze allemaal in een groep worden geplaatst op hun eigen niveau.

Accommodatie en Eten

 • Gastgezin: De studenten in gastgezinnen verblijven op kamers voor 2 of 3 personen. De gastgezinnen zijn speciaal uitgekozen voor de juniors die het Spaanse programma doen en hebben ervaring met het communiceren met beginnende Spaans sprekers. De families liggen over het algemeen niet ver van de school, met een maximum van 25 minuten met de bus. De eerste dag zal de familie de studenten helpen met de route naar school. 
 • Residentie: De residentie is gelegen op zo’n 15 minuten lopen van de school en de studenten verblijven in een gedeelde kamer. Indien mogelijk kunnen de studenten ook een privékamer boeken.
 • Maaltijden: De studenten zullen dagelijks 3 maaltijden krijgen. 

Activiteiten

 • Dagexcursies: elke zaterdag vindt er een dagexcursie plaats, met uistapjes naar bijv. het Multiactivity Centre in Montanejos of een bezoek aan het stadje Peñiscola.
 • Halve dagexcursies: Door de week worden de lessen afgewisseld met tal van activiteiten, welke normaliter een halve dag in beslag nemen. Denk hierbij aan een bezoek aan een Aqua Park, Paella maken, bowlen, Quiz in de stad, Fallas Museum, foto wedstrijd etc.
 • Zondagen: Op zondagen kiezen de meeste studenten voor een verblijf in de accommodatie, waar ze samen met de mede-studenten en begeleiders (school begeleiders in de residentie of de familie in een gastgezin) de dag doorbrengen. Het kan daarnaast ook zijn dat er een optionele activiteit wordt georganiseerd, maar dat verschilt per week.
Taallessen
Slapen en Eten
Activiteiten

Taallessen

 • Docenten: de Spaanse leraren zijn allemaal ervaren in het werken met juniors. Naast lesgeven, zullen ze tevens een extra oogje in het zeil houden om er zeker van te zijn dat iedereen het optimaal naar zijn of haar zin heeft.
 • De lessen: tijdens de lessen zal de nadruk liggen op communicatie. Uiteraard zal de grammatica hier niet bij ontbreken, met het spreken en luisteren wordt extra veel geoefend. De studenten zullen worden aangemoedigd om voldoende zelfvertrouwen te kweken om veel te spreken tijdens hun tijd in Valencia.
 • Taaltest: op de eerste maandag in Valencia zullen de studenten een taaltest doen, waarna ze allemaal in een groep worden geplaatst op hun eigen niveau.

Accommodatie en Eten

 • Gastgezin: de studenten in gastgezinnen verblijven op kamers voor 2 of 3 personen. De gastgezinnen zijn speciaal uitgekozen voor de juniors die het Spaanse programma volgen en hebben ervaring met het communiceren met beginnende sprekers van de Spaanse taal. De families liggen over het algemeen niet ver van de school, met een maximum van 25 minuten met de bus. De eerste dag zal de familie de studenten helpen met de route naar school.
 • Residentie: de residentie is gelegen op zo’n 15 minuten lopen van de school en de studenten verblijven in een gedeelde kamer. Indien mogelijk kunnen de studenten ook een privékamer boeken.
 • Maaltijden: de studenten zullen dagelijks 3 maaltijden krijgen.

Activiteiten

 • Dagexcursies: elke zaterdag vindt er een dagexcursie plaats, met uitstapjes naar bijvoorbeeld het Multi-activity Centre in Montanejos of een bezoek aan het stadje Peñiscola.
 • Halve dagexcursies: door de week worden de lessen afgewisseld met tal van activiteiten, welke normaliter een halve dag in beslag nemen. Denk hierbij aan een bezoek aan een Aqua Park, Paella maken, bowlen, Quiz in de stad, Fallas Museum, foto wedstrijd etc.
 • Zondagen: op zondagen kiezen de meeste studenten voor een verblijf in de accommodatie, waar ze samen met de mede-studenten en begeleiders (school begeleiders in de residentie of de familie in een gastgezin) de dag doorbrengen. Het kan daarnaast ook zijn dat er een optionele activiteit wordt georganiseerd, maar dat verschilt per week.

Prijzen & Boeken

Waarom boek je met LearnaWhile?

 •  Betaal veilig en snel per iDeal
 •  Partner van de Europeesche Verzekeraars
 •  Persoonlijke service door ons ervaren team
 •  Lees meer over de voordelen van boeken met learnaWhile

Prijsoverzicht 2019

Prijsoverzicht
Inbegrepen
Add-ons
Verblijf in een gastgezin Prijs
Een week € 650,-
Twee weken € 1.170,-
Drie weken € 1.690,-
Extra week € 520,-

 

Verblijf in de residentie Prijs
Een week € 710,-
Twee weken € 1.290,-
Drie weken € 1.870,-
Extra week € 580,-

 

Inbegrepen Niet inbegrepen
Verblijf van zondag tot zondag Vlucht naar Valencia
Alle maaltijden Upgrade naar en-suite kamer residentie
20 lesuren Spaans per week + lesmateriaal Dagactiviteit op zondag (prijs verschilt per keer)
Taaltest + Spaans Certificaat  
1 x Dagexcursie per week  
Dagelijks (ma. – vr.) sport en cultuur activiteiten  
Airport transfers (retour) Valencia Airport  
24-uurs emergency assistance  

Add-ons

Add-on Prijs
Upgrade naar privékamer residentie Prijs op aanvraag
 

Recensies

Ik ben 2 weken in Valencia geweest en kan niet wachten tot ik weer terug mag. Ik vond vooral de activiteiten erg leuk, want daar leerde we ook Spaans.

Pascal
Pascal

Juli 2018

1

Dit was echt mijn beste zomer ooit. Het Spaans vind ik nog erg lastig maar de hele ervaring was onvergetelijk.

Maaike
Maaike

Juli 2018

2

De school is echt prachtig en ik heb veel leuke nieuwe vrienden gemaakt. Zo’n programma is echt een aanrader

Nuria
Nuria

Augustus 2018

3

Praktische informatie

Vervoer
Slapen en Eten
Activiteiten

Vervoer

 • Transfer: bij de prijs inbegrepen is het ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld. Graag ontvangen we de vluchtgegevens (incl. vluchtnummer) zodra deze bekend zijn.
  • Voor vertrek ontvangen jullie gedetailleerde informatie over de pick-up vanaf het vliegveld van Valencia

Praktische info

 • Aankomst is op zondag, vertrek op zondag
 • Het is aan te raden om te allen tijde een mobiele telefoon bij je te dragen, waar je ook mee kunt bellen (bijv. het noodnummer, wat dus een buitenlands nummer is)

Meenemen

Wat wij je aanraden om niet te vergeten:

 • Identiteitsbewijs
 • Verzekeringspas
 • Normale kleding en sportkleding (die vies mogen worden)
 • Zwemkleding – je weet maar nooit
 • Toiletartikelen en een handdoek
 • Een woordenboek (kan altijd handig zijn!)
 • Het wordt geleverd, maar je mag ook altijd zelf pen, potlood en papier meenemen
 • Wat snacks voor tijdens het reizen op de heen- en terugweg
 • Een powerbank kan handig zijn